Inschrijven

Inschrijven tijdens de Avondvierdaagse

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie met zeer beperkte financiële middelen. Daarom houden we slechts een beperkt aantal medailles op voorraad, die bedoeld zijn als ruilmiddel voor verkeerd bestelde medailles. Inschrijven tijdens de Avondvierdaagse is daarom helaas niet mogelijk.

Inschrijven via de website

Inschrijven via de website is mogelijk gedurende een bepaalde periode. Zie voor actueel overzicht van die periode deze pagina. De periode tussen het stopzetten van de inschrijving en de start van de Avondvierdaagse wordt gebruikt om alle inschrijvingen te verwerken, prestatiemedailles te bestellen en medaille-enveloppen te vullen. Alleen na overleg met het bestuur kan een inschrijving na die datum plaatsvinden. De organisatie houdt slechts een beperkt aantal medailles in voorraad, dus aan een late inschrijving kunnen extra kosten zijn verbonden.

Inschrijven via de scholen

Scholen bestaan over het algemeen uit een groot aantal groepen (bijvoorbeeld klassen of leeftijdsgroepen), die elk bovendien nog aan de 5 km of 10 km afstand mee kunnen doen. Het opgeven van de individuele wandelaars is dan ook een behoorlijke klus voor de (school)coördinator.

Om de opgave aan het organisatiecomité te vergemakkelijken is een digitaal formulier ontwikkeld voor Microsoft Excel. Dit maakt het makkelijker om bijvoorbeeld leerlingsgegevens uit andere administraties over te nemen.

U kunt het formulier hier downloaden. Het ingevulde formulier kunt u via de mail inzenden aan de contactpersoon voor de scholen.

Om de schoolcoördinatoren te helpen de inschrijving van schooldeelnemers in goede banen te leiden hebben wij voor de scholen een informatieblad samengesteld.

Leerlingen van scholen kunnen zich inschrijven via hun eigen school. Jullie worden tijdig geïnformeerd door de school.