Avondvierdaagse 2020 afgelast

Corona virus

In verband met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus (Covid 19) en de ernstige gevolgen die dit ook voor onze samenleving heeft, hebben wij besloten de Avondvierdaagse Ouder-Amstel 2020 (11 t/m 14 mei 2020) niet door te laten gaan.

Wij wensen iedereen veel sterkte met de inmiddels genomen en nog te nemen maatregelen. En…blijf vooral een beetje op elkaar letten.

Hopelijk zien we elkaar in 2021 weer terug.

Bestuur Stichting Avondvierdaagse Ouder-Amstel

Noodkreet

Zo langzamerhand breekt het Avondvierdaagse seizoen weer aan. Ook in Ouderkerk aan de Amstel zijn we alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de 15e editie (2020). Er dreigt echter een kink in de kabel te komen; we komen vrijwilligers tekort die ons als verkeersregelaar willen helpen. Door omstandigheden hebben we meer afzeggingen dan anders, en ook is niet iedereen 4 avonden beschikbaar. Dus we hebben dringend aanvulling nodig.

En het is eigenlijk heel simpel: Wij kunnen voorbereiden en organiseren wat we willen, als we onvoldoende verkeersregelaars hebben om de wandelaars veilig te kunnen laten lopen, dan gaat het feest niet door. Heel vervelend als dat zou gebeuren.

Dus Ouderkerkse Ouders (en grootouders, ooms tantes), zit je kind op de basisschool, of vind je het gewoon leuk om een steentje bij te dragen, geef je dan op als vrijwilliger en doe de internet training voor evenementen verkeersregelaar. Het kost je in de voorbereiding zo’n twee tot drie uurtjes en daarna natuurlijk één of meer avonden van de Avondvierdaagse die van maandag 11 tot en met donderdag 14 mei a.s. plaatsvindt. En je hoeft niet bang te zijn om in het diepe gegooid te worden. We houden rekening met het feit dat je voor de eerste keer verkeersregelaar bent.

Wil je meehelpen? Top! Meld je dan met dit formulier aan.

Je kunt ook een mailtje sturen naar onze contactpersoon vrijwilligers Michel Standaert (michel.standaert@wandelookmee.nl), hij neemt dan contact met je op.

Wij kunnen niet zonder jullie!