Impressies 2011

Vele weken met mooi weer werden vandaag onderbroken door een regenachtige, donkere dag. Goed voor de tuin natuurlijk, maar voor het plaatselijk comité betekende het een lange dag met angstvallig turen naar de buienradar. Gelukkig lieten de weergoden ons ook dit keer niet in de steek en kon de avondwandelvierdaagse toch nog grotendeels droog van start gaan.

Skechers Shape UpDat was ook een goed bericht voor de Landmannetjes. Esther Landman (vroeger moeder Landman geheten, maar de kinderen worden nu echt groot) heeft namelijk een stel moderne, flitsende schoenen aangeschaft die natuurlijk liefst droog moeten blijven. "Ze wandelen echt geweldig" vertelde ze het stomverbaasde comité "alleen stilstaan zonder te schommelen is nog lastig. De nabijheid van een lantaarnpaal om je vast te houden is dan wel aan te bevelen."

Ik hoop dat degenen die onze mooie routes uitzetten hier volgend jaar rekening mee houden...

Nordic WalkingNordic wandelaars Ada en Yvette waren zeer tevreden met het uitgezette parcours van de 10km. "We kennen het parcours, want we wandelen deze ook regelmatig zelf. Lekker rustig langs de Amstel." Toch waren ook zij verbaasd over de door hen gelopen tijd: 10 km in 1 uur, 20 minuten. "Da's een record voor ons." Zo zie je dat de avondvierdaagse in Ouderkerk aan de Amstel zelfs de meest doorgewinterde wandelaars vleugels geeft.

Tot morgen!