Impressies 2015

Hesje verkeersregelaarHoewel het er even somber uitzag wegens een nijpend tekort aan verkeersregelaars is vandaag de 10e editie van uw favoriete Avondvierdaagse is vandaag van start gegaan. Gelukkig hebben zich inmiddels een aantal nieuwe vrijwillgers aangemeld om ons te helpen. U mag ze van mij gerust voor hun inzet bedanken met een dikke knuffel! Denk daarbij natuurlijk wel aan de verkeersveiligheid!

 

Feestje
Natuurlijk laten we dit 2e lustrum niet geheel ongemerkt voorbijgaan. Bij de start was de familie van 't Veer, oprichters van het eerste uur, aanwezig. Ook komende dagen zullen deelnemers merken dat we een jubileum vieren!

Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan (Louis Couperus)
Dat de tijd tussen de eerste editie en deze ook haar sporen nalaat is niet alleen te zien aan de steeds grijzer wordende koppen die jullie achter de inschrijftafel aantreffen, ook het bekende hondje op tafel vertoont sporen van vergaande ouderdom.

Botox?

Elastiek vertoont sporen van goedkope plastische chirurgie en/of Botox.

Voer voor meteorologen
Hoewel de wandeling begon met een licht regentje, klaarde het al snel na de start op. De zon liet zich soms voorzichtig zien en sommige deelnemers deden de jas uit. Om die vervolgens langs de Amstel weer snel aan te doen, want het windje was straf. Best zwaar, hè?

Ook een Jamilla-volger?
Jamilla in 2015Hoewel Jamilla deze week op kamp gaat ondersteunde zij moeder Lia toch op deze eerste wandelavond. Wat wordt ze toch groot!

Traumatologie
Wist je dat je lelijke snijwonden kan oplopen van rietstengels? Eén van de deelnemertjes weet dat nu ook. Gelukkig was een deskundige EHBO-er snel ter plaatse met gips, nietmachine, naaigaren en een brede glimlach..

Morgen de 2e wandelavond. Uitkijken voor wuivende rietstengels en knuffelende deelnemers!