Impressies 2019

Een hele GOEEEEEEEIEAVOND! Bas is dit jaar duidelijk weer van de partij. Ons Tweede ThuisAltijd gezellig, die jongen en uw verslaggever is dan ook blij hem weer in goede gezondheid aan te treffen.

Fris en fruitigCorry & Joke, koud bekomen van de 17 kilometer van de Rondehoeploop, meldden zich toch weer fris en fruitig voor onze 10 kilometer. Meiden, jullie zijn geweldig!
Een bezoekster meldde zich vanavond in het startlokaal om zich in te schrijven voor de geweldigste Avondvierdaagse van Nederland!

Inschrijving gesloten
Toen wij haar vertelden dat de inschrijftermijn op 10 mei was gesloten en dat wij daar ook op onze website melding van hadden gedaan, toonde zij een stapel behaalde medailles om haar wens kracht bij te zetten. Toen ook dat niet hielp beende zij boos weg.

Wij vinden het jammer dat we mevrouw (en anderen) niet kunnen helpen na de inschrijftermijn. Deze termijn, die dit jaar van 31 maart tot en met 10 mei liep, hanteren wij niet voor niets. Het verzamelen van de medailles en het vullen van de medaille-enveloppen kosten ons schaarse vrije tijd en dan is een weekje natuurlijk zo weg.

Bovendien kosten de medailles onze non-profit organisatie veel geld en we proberen de voorraad dan ook tot een minimum te beperken. Die beperkte voorraad is bedoeld om het wisselen van verkeerd aangevraagde of kapotte medailles op de slotavond te kunnen faciliteren.

Daarnaast zou het instellen van een na-inschrijving op de startavond betekenen dat we daarvoor extra vrijwilligers moeten inzetten. Vrijwilligers zijn echter schaars en we zijn al ontzettend blij als we er genoeg kunnen inzetten als verkeersregelaar.

Uw verslaggever hoopt dat u met deze uitleg begrip heeft voor het ontbreken van een na-inschrijfmogelijkheid.

Stichting vrienden van het pontjeIn het kader van de geplande vervanging van de brug over de Amstel en de afsluiten van het fiets- en wandelpad in de Duivendrechtse Polder is een nieuwe route uitgezet voor de 5 km wandelaars. Ook zij werden nu met het pontje overgevaren naar het Amstelveense deel van Ouderkerk aan de Amstel.

Vond u of uw kroost het ook leuk? De stichting vrienden van het pontje zoekt nog vrijwilligers en donateurs.

These boots are not made for walkingJamilla had er vanavond moeite mee. Die 5 kilometers doen toch wel erg veel pijn aan de voeten. Dat heeft natuurlijk niets te maken met het speciale wandelschoeisel die ze speciaal voor de gelegenheid had aangedaan...
Tot morgen!

Geplaatst in Impressies, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *