Rabo Clubsupport

Steun de stichting Avond4daagse Ouderkerk door op ons te stemmen in Rabo club support

De Rabobank subsidieert met een deel van haar winst verenigingen en stichtingen die in de regio van haar leden actief zijn. Deze worden uitgenodigd om met voorstellen te komen die financiële ondersteuning behoeven. Dit jaar heeft ook de stichting Avond4daagse Ouderkerk een ondersteuningsverzoek gedaan onder meer om de avond4daagse meer onder de aandacht van de zowel de jeugd als volwassenen te brengen.

Elke stem telt en ook als het niet je eerste keus is…. laat het dan je 2e of 3e keus zijn . Je mag immers 3 stemmen uitbrengen en…. elke stem telt.

Alle particuliere leden van Regio Amstel en Vecht mogen stemmen . Lid wordt je zonder dat het iets kost ( zie hieronder). Het is een kwestie van je alleen aanmelden als je ingelogd bent.

Hoe kan je hieraan bijdragen? Als je bankiert bij de Rabobank, kun je t/m 26 september je stem uitbrengen via de Rabo ClubSupport website of in je Rabo app. Wil je ook op een andere deelnemende club stemmen, je kunt op maximaal 3 stichtingen of verenigingen stemmen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage van RABO clubsupport aan de avond4daagse, dus draag je ons een goed hart toe stem (ook) op ons! Hiervoor kun je deze link gebruiken. Alvast bedankt.